Хороскоп за днес, 29 декември 2022

Овен
През този ден бъдете внимателни. Ваша дума може да нарани някого, а обяснението само ще влоши положението.
Телец
Попътният вятър е хубаво нещо, но няма как да е винаги на наша страна. Използвайте безветрието, за да видите по-добре какво е положението на нещата.
Близнаци
Този четвъртък не участвайте в нежелани разговори. Някои от тях може да развалят празничното ви настроение за много дни напред.
Рак
През този ден ще осъзнаете, че имате повече, отколкото очаквате. Важно е да проявите благодарност и смиреност.
Лъв
Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било – било. Насладете се на остатъка от почивните дни и релаксирайте максимално.
Дева
Може да се поглезите с ваше кулинарно постижение. Не се хвалете много, за да не станете основният човек, отговарящ за готвенето.
Везни
Днес ще намерите отговора на важен въпрос в себе си. Другият път не губете време да се оглеждате, а отново се допитайте до интуицията ви.
Скорпион
Този четвъртък не съобразявайте с всичко, което другите искат от вас. Преценете добре силите и нервите си, за да не избухнат конфликти.
Стрелец
Днес ще спечелите нов приятел. Не бързайте да разкривате всичко за себе си отведнъж. Оставете теми за разговор и да в бъдеще.
Козирог
През този ден бъдете по-смели от обикновено. Очаква ви една любов, която не би могла да изживеете отново в бъдеще.
Водолей
През този ден много неща ще станат явни. Само вие няма да сте изненадани. Това ще ви спечели уважение и повишаване на авторитета.
Риби
Оставете си място за чудеса. Сега ще имате толкова силна нужда от тях. Оставете да ви се случват, не се месете, не поправяйте нищо.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg