Хороскоп за днес, 27 декември 2022

Овен
Този вторник ви предстои да изживеете истинска буря от чувства, съмнения и емоции. Едно нищо и никакво съобщение може да преобърне сърцето ви.
Телец
Днес ще трябва да разчитате предимно на своите собствени сили. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.
Близнаци
Очаква ви един по-различен ден. Още от сутринта ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото.
Рак
Очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете днес ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.
Лъв
Още от сутринта ви очакват много приятни занимания и вие го усещате. Бъдете внимателни с електрическите уреди и проверете дали сте изключили каквото трябва.
Дева
Днес е възможно да ви бъде отправена известна критика. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо, най-добре е да си признаете, че сте сгрешили.
Везни
Днес звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.
Скорпион
Това е добър ден за планиране на почивка зад граница. Смело избирайте  и внимателно проверявайте начините за мечтаната екскурзия.
Стрелец
Още сутринта бележете деня с малка промяна. Ако не ви хрумне веднага, ще имате време до обяд, за да помислите какво точно да бъде това, но след това започнете да действате.
Козирог
Днес е ден, в който е добре да не споделяте своите идеи и мисли. Рискувате да нараните някого и да не може да върнете времето назад.
Водолей
Този вторник ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за харчове.
Риби 
Това е добър ден за разчистване на сметки. Отдайте дължимото на тези, от които сте взели. Намерете начин да направите и добро.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg