Хороскоп за днес, 24 декември 2022

Овен
През този ден гледайте с лекота и добрина на нещата. Търсете светлината и пътя напред. Със сигурност ще ги откриете.
Телец
Това е ден, в който ще получите много подаръци и от сърце. Направете същото за близките си и и дарете с най-скъпото ви – вашата любов.
Близнаци
Тази събота не се колебайте да дарите с най-мили пожелания хората, които обичате. Не пестете думите и прегръдките.
Рак
През този ден бъдете щедри в думи, подаръци и обещания. Получаваме толкова, колкото даваме, така че не се колебайте да дадете повече. 
Лъв
Това е ден, в който да сте добри със себе си и близките ви. Забравете за съревнованията, дайте път на прошката и благословията.
Дева
Днес си припомнете красивото, което се е случило през изминалата година. Обещайте си, че през следващата добрините ще бъдат още повече.
Везни
Това е ден, в който да не пестите красотата във вас и около вас. Направете така, че всяко ваше действие или дума да допринесе за празничната обстановка.
Скорпион
Тази събота помислете какво сте дали на другите през годината и какво още бихте могли да дадете. Обадете се на всички хора, които обичате.
Стрелец
Това е ден, в който може да направите всички около вас щастливи. Вие сте човек от изключително значение за семейството ви – покажете, че и те за вас са толкова ценни.
Козирог
Това е ден, в който вярваме във вълшебства. Сега е моментът да се отпуснете и да видите как те се сбъдват едно по едно.
Водолей
Днес се опитайте да бъдете по-различни. С повече вяра, без предразсъдъци – в най-изчистения ви вид. Ще ви се получи страхотно!
Риби
Това е ден, в който да се отпуснете и да се наслаждавате на тишината и спокойствието. Обгърнете с любов любимите си хора.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg