Хороскоп за днес, 20 декември 2022

Овен
Този вторник е важно да проявите съпричастност. Не може да се надявате на разбиране от страна на другите, ако вие самите не проявявате такова.
Телец
Този вторник вероятността да пропуснете нещо важно е голяма. Помислете добре дали и какво пропускате. Сложете си бележка. 
Близнаци
През този ден не очаквайте чудеса от другите. Малко вероятно е те да се случат, но бъдете сигурни в себе си и своите желания.
Рак
Денят ще е активен и от вас ще се изискват много усилия. Бъдете разумни и далновидни. Не вземайте импулсивни решения. 
Лъв
Денят ще ви запознае с нови хора, които ще ви дадат повече шансове за развитие. Не пропускайте да изявите положителните си качества. 
Дева
Денят ви е даден, за да се вслушате в интуицията си. Сега може да научите това, в което са посветени само малцина. 
Везни
През този ден ви очакват интересни открития. Новата информация може да преобърне живота ви. Използвайте я разумно и умело. 
Скорпион
Днес ще намерите изход от сложна ситуация, която отдавна ви тормози. Но това ще се случи само, ако не сте прекалено заети с битовизми. 
Стрелец
Емоционалният фон ще е лабилен, затова най-добре не захващайте сериозни разговори с близки и приятели. Рискувате да се случи конфликт. 
Козирог
Денят е подходящ за промяна във външния вид. Подстригването днес ще ви придаде обаяние, ще повиши популярността ви сред околните. Смяната на цвета ще привлече пари. 
Водолей
Сънищата, видени днес ще се сбъднат. Те може да носят прозрение – да открият същината на околните и случващите се събития. 
Риби
През този ден нагласата ви към нещата може да преобърне хода на събития. Впрегнете целия си оптимизъм и положителни мисли. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg