Хороскоп за днес, 2 януари 2023

Овен
Този понеделник се опитайте да сте перфектни, така че да не може да бъдете упрекнати в нищо. Околните ще са доста критично настроени към вас, не им доставяйте удоволствие.
Телец
Днес ще разберете, че не винаги и не всички са на вашата честота. Мерете думите си, ако не искате да загубите ценни привърженици и дори приятели. Използвайте по-често думата „извинявай“.
Близнаци
Този понеделник наблегнете на здравословното хранене, като наблегнете на плодове, зеленчуци и риба. Оставете мазните храни и сандвичите за някой друг ден. Избягвайте консумацията на червено месо.
Рак
През този ден ще притежавате изключителна сила. Всичко ще ви се струва лесно и мъничко. Справяйте се със задачите си, но не унижавайте околните. Няма да е лесно да устоите на изкушението да се възгордеете, но ще трябва.
Лъв
Този понеделник успехът ще зависи от това дали добре сте обмислили действията си и дали ще „уловите“ момента. Ако сте подготвени добре, никакви изненади няма да ви отклонят от пътя ви.
Дева
Този понеделник честността ви ще смути мнозина и ще ги постави в неловко положение. Помислете, обаче, дали наистина искате да ги поставите в точно това положение.
Везни
Този понеделник чарът ви ще отваря всякакви врати. Затова, ако ви предстои тежка за изпълнение задача, действайте точно сега. Вечерта не отговаряйте на предизвикателен СМС, а си сипете чаша вино и си легнете рано.
Скорпион
Този понеделник с чиста съвест може да експлоатирате околните. Работата е там, че те ще бъдат щастливи да ви бъдат от полза. Лошото е, че няма да може да се „подпишете“ под всички постижения, но пък ще си спечелите име на добър лидер.
Стрелец
През този ден се опитайте да се отдръпнете назад и да погледнете ситуацията от горе. Ще видите много нови и интересни неща. Дълго време сте били притиснати в собствените в граници, нищо не ви пречи да ги разширите и да си дадете повече свобода.
Козирог
Този понеделник изборът ще бъде изцяло ваш. Истината е, че просто нямате право на грешка, а ще се двоумите дали да работите, или да мързелувате. Каквото и да изберете, резултатът ще е дълготраен.
Водолей
Днес ще разберете, че освен желание понякога ни е нужен и повече кураж, вяра, лудост, изобщо един вълшебен коктейл от несъвместими с реалността умения, които да направят успеха ви реален!
Риби
Този понеделник не си позволявайте прекалено много отдалечаване от реалността. Ще имате реална работа за вършене. Наблегнете на работата си и е много възможно да постигнете големи успехи.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg