Хороскоп за днес, 17 декември 2022

Овен
Това е ден, в който ще ви се наложи да върнете стар жест. Най-добре разчистете сметките още сега, за да знаете, че всичко е останало зад гърба ви.
Телец
Тази събота ще сте късметлиите на Зодиака в любовта. Денят е подходящ за романтични предложения и постъпки.
Близнаци
Денят обещава максимална активност. Със сигурност ще се справите с всички предизвикателства, ако не се поколебаете дали да започнете. 

Рак
Рак
Днес ви е дадена да откриете нови аспекти от семейното общуване или по-скоро ползите от него. Тези мигове ще изведат връзката ви на едно ново по-високо ниво.
Лъв
Това е добър ден за планиране на почивка зад граница. Смело избирайте  и внимателно проверявайте начините за мечтаната екскурзия.
Дева
През този ден ще получите неочаквана добра новина, която ще се превърне в своеобразен подарък. Помислете кой най-много заслужава да сподели щастието ви.
Везни
Тази събота ще имате шанса да постигнете много от личните си цели. Денят ще ви изкуши и с кулинарни предложения, но не прекалявайте с храната.
Скорпион
Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Ако имате нужда от разходка  – осигурете си я, дори да е в средата на деня.
Стрелец
Посрещнете деня в непривична обстановка. Разнообразието сега е много важно за вас. Бъдете отворени към нови идеи и предложения.
Козирог
Днес смело може да бъдете себе си. Изненадайте половинката си с мило признание, той няма да ви остане длъжен.
Водолей
Днес ви предстои да изживеете истинска буря от чувства, съмнения и емоции. Едно нищо и никакво съобщение може да преобърне сърцето ви.
Риби
Днес ще трябва да разчитате предимно на своите собствени сили. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg