Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Хороскоп за днес, 15 декември 2022

Овен
През този ден малко ще са нещата, които ще могат да ви извадят извън равновесие. Потърсете отдушник в добре познати дейности.
Телец
Във финансов план не решавайте важни въпроси, не давайте или взимайте пари назаем. Денят е добър за предаване на знания.
Близнаци
Този четвъртък отделете повече време, за да чуете това, което вълнува близките ви. Не допускайте отдалечаване един от друг. 
Рак
Това е ден, в който умереността ще ви е от полза. Стиснете зъби и пропуснете хапливите забележки на другите, които ще чуете.
Лъв
Това е ден за интелектуални постижения и нови знания. Силна ще бъде проявата на умствените ви способности – не пропускайте възможности да се докажете.
Дева
Днес е възможно да научите много неща – както за света, така и за себе си. Вероятно ще научите тайна или отговор на важен въпрос.
Везни
Този четвъртък насърчавайте откривателя в себе си. Предстоят ви много нови неща, само трябва да направите първата крачка към тях.
Скорпион
През този ден бъдете внимателни с натоварването. Пазете кръста и гръбнака си. Не правете резки движения и не вдигайте тежко.
Стрелец
Днес не се стремете да променяте нещо във външния си вид. Денят не е подходящ за подстригване или боядисване – със сигурност резултатът няма да ви хареса.
Козирог
През този ден ще видите стари приятели. Оставете се на хубавите спомени и забравете за обидите от отминали времена.
Водолей
Днес може да научите лоша новина. Не бързайте да се натъжавате. Скоро ще видите позитивите в нея. 
Риби
През този ден ви предстоят много събития, на които ще сте важен участник. Със сигурност ще се уморите, но ще сте доволни от себе си. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg