Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Хората в Аржентина те мразят": Реакцията на Кристиано Роналдо го описва перфектно

Кристиано Роналдо е бил принуден да чуе от първо лице мнението на хората в Аржентина за него. Всички са наясно за постоянното съперничество между португалеца и Лео Меси и изглежда, че това се приема много присърце в държавата на играча на ПСЖ.
Когато Роналдо е бил в Ювентус, Пауло Дибала съвсем откровено му е казал, че хората в Аржентина го мразят. Отговорът на португалеца обаче сам по себе си разкрива огромната му самоувереност.
През 2020 година Дибала разкрива пред сайта на националния отбор на Аржентина, че е останал приятно изненадан от Роналдо: „Той е много общителен и приятелски настроен както в съблекалнята, така и извън нея. Винаги е готов да говори и да те изслуша, което ме изненада“.
Аржентинецът разкрива, че веднъж директно е казал на португалеца какво смятат сънародниците му за него: „Виж, ако трябва да съм честен, в Аржентина малко те мразим. Заради твоята личност, начина ти на живот, но ти наистина ме изненада“.
„Знам, че е така, но знам какъв съм, свикнал съм да ме критикуват за това“, е бил отговорът на Роналдо.
В момента Аржентина се подготвя за финала на Световното първенство в Катар, докато Португалия трябваше да се примири с отпадането си от турнира. Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед разтрогнаха сключения между двете страни контракт по взаимно съгласие и в момента португалецът няма клубен отбор.
Манчестър Юнайтед обаче е намерил перфектния заместник на нападателя.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg