Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Хиндлиян отговори на Тити Папазов: Да каже до 25-ата си годишнина в кой сектор е седял

Дългогодишният председател на НКП на Левски Степан Хиндлиян даде любопитно интервю. В него той отговори на нападките на президента на баскетболния клуб на “сините” – Константин Папазов.
Хиндлиян подчерта, че не е съгласен с нито една дума на Тити, като го захапа с въпрос от своя страна. Папазов бе саркастично запитан в кой сектор е седял до 25-ата си годишнина.
“Не съм съгласен с нито една дума, изречена от Папазов! Не е вярно, че Стоилов иска да управлява Левски. А като ще се връщаме към миналото, да каже Папазов до 25-ата си годишнина в кой сектор е седял” – сподели той за “Неформално с Георги Петков”.
Освен това Степан Хиндлиян говори за дълговете на клуба, които са натрупани в последните години, като заяви и че зад мажоритарния собственик Наско Сираков стоят хора, които решават какво да се случва с Левски.
“От 2011-а година, до 2022-а Левски инкасира загуби от 47 млн. лева! Фирмата е декапитализирана, с отрицателен собствен капитал от над -13 млн. лева. Задълженията са в размер на 33,378 млн. лева.

Винаги е имало кръгове на влияние в Левски. Вътре в клуба, както и около него. Сираков е само инструмент. Той не взима самостоятелни решения и се облагодетелства от клуба. Той е лицето, а зад него са хората, които казват какво да става в Левски! Той не подкрепи Стоилов да се каже истината – кой докара клуба до положението, в което се намира” – сподели още той.
Оказва се, че всъщност Тити Папазов е предложил Милошевич за нов треньор на Левски.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg