Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ханзи Флик даде отговор: Напуска ли германският селекционер след срама на Световното първенство в Катар?

Германският национален селекционер – Ханзи Флик, даде отговор на един от най-често задаваните въпроси, а именно – ще подаде ли оставката си като наставник на Бундестима или ще продължи с работата си по неговото възстановяване.
Маншафта си тръгна безславно от Световното първенство в Катар, след като не съумя да излезе от групата си в компанията на Испания, Япония и Коста Рика. Това се случва за второ поредно издание, след като германците отпаднаха и на Мондиала в Русия още в групите, но тогава бяха под ръководството на Йоахим Льов.
„Ще изчистим този въпрос бързо. Трудно е да отговя сега, точно след като бяхме елиминирани. Скоро ще видим какво ще стане“, заяви Флик след двубоя с Коста Рика, завършил 4:2 в полза на Германия, която обаче отпадна поради победата на Япония над Испания. Той обърна внимание и на предстоящото Европейско първенство, което ще се състои именно в Германия.
„Мога само да потвърдя от своя страна – имам договор до 2024 г. и нямам търпение за Европейското първенство у дома. Не усещам никакво напрежение, не чувствах такова и след загубата от Япония. Нямаме много време до турнира и колкото повече сме заедно, толкова повече ще се подобряваме“, завърши специалистът.
Ето какво каза легендата на германския футбол Томас Мюлер след отпадането от Световното
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg