Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Фурор! Българският женски бокс взе три златни медала на Купа Странджа днес

Три български боксьорки спечелиха златните медали в своята категория на на 74-ото издание на Международния турнир за Купа Странджа днес. Това са Станимира Петрова, Севда Асенова и Светлана Каменова.
Асенова откри с категорична победа серията от финали с българско участие на турнира. Световната бронзова медалистка и европейска шампионка от миналата година не остави съмнения за разликата в класите и срази с 5:0 съдийски гласа Сайдахон Рахманова (Узбекистан).
Българката доминираше през цялата среща, като напълно заслужено се поздрави с пореден златен медал във визитката си.

Петрова се поздрави с красива и убедителна победа във финала при 54-килограмовите. Световната и трикратна европейска златна медалистка изигра три много силни рунда срещу представителката Полша Сандра Драбик.
Националката ни показа висока класа и не остави особен шанс на противничката си в рамките на целия двубой. След неговия край се стигна и до логичния успех с 5:0 в полза на родната националка, която е и трикратна носителка на купата.

Каменова осигури трети златен медал за България от финалите. Носителката на трофея от миналата година се справи на финала при 57-килограмовите с много силната представителка на Китай – Зичун Ксю.
Родната националка започна отлично мача и в първите два рунда взе сериозен превес. В третия азиатката опита да отговори, но Светлана много умело удържа на набезите й. В резултат Каменова стигна и до заслужената победа с 4:1 гласа.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg