Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Формула 1 взе важно решение и отмени Гран При на Емилия-Романя

Формула 1 официално взе решение и отмени предстоящото Гран При на Емилия-Романя на пистата “Имола” в Италия, което трябваше да се състои този уикенд (19-21 май).
Причината за това са силните дъждове и наводненията в областта Емилия-Романя. В същото време части от емблематичната писта също са наводнени, а механиците бяха евакуирани от боксовете вчера (16 май), като днес също са получили забрана да се върнат в тях. Решението за отмяната на състезанието е било подкрепено както от ФИА, така и от организаторите на събитието.

The decision has been taken not to proceed with the Grand Prix weekend in Imola#EmiliaRomagnaGP #F1 pic.twitter.com/4taauGnFEA
— Formula 1 (@F1) May 17, 2023

Над 12 реки са прелели извън коритата си и са наводнили околността, има жертви, както и ранени хора. Реката, която минава точно до пистата “Имола” – Сантерно, също преля, а в същото време магистралите около града са наводнени.
“Истинска трагедия е това, което се случва в Имола и Емилия-Романя. Това са градът и регионът, където съм израснал и сега мислите и молитвите ми са с хората, станали жертва на наводненията и семействата и общностите, засегнати от природната стихия”, пише в изпълнителният директор на Ф1 Стефано Доменикали.
Все още няма информация дали по-късно през сезона ще се състои ГП на Емилия-Романя, тъй като графикът на Формула 1 е доста сгъстен.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво научихме от Гран При на Маями през този сезон?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg