Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Финландски милиардер се интересува от закупуването на Интер

Финландският милиардер филантроп Томас Зилиакус, бивш главен изпълнителен директор на гиганта „Nokia“, подготвя оферта за закупуването на миланския гранд Интер, предава „Ройтерс“.
Според информацията Зилиакус е изключително заинтересован да навлезе във футбола, а опитът му за Манчестър Юнайтед се провали, тъй като преди два месеца се отказа от надпреварата с шейх Бин Джасим от Катар и един от най-богатите британци сър Джим Ратклиф, така че сега Интер е по-приемлив за него вариант, а финландецът вече беше в Милано и то на полуфинала в Шампионска лига срещу Милан през миналия месец.

Thomas Zilliacus ao FCInterNews: “É verdade, estou interessado em investir no futebol italiano. Zhang fez um trabalho fantástico, agora não quero atrapalhar antes da final, tenho muito respeito por ele. Se você quiser vender, então sim, certamente estaríamos interessados.“ pic.twitter.com/yq3vHMDQUs
— Cavalinho Da Inter De Milão (@CavalinhoMilao) June 3, 2023

През следващите няколко седмици се очаква той да подготви оферта, която ще изпрати на „Goldman Sachs“ и „Reine“, които са посредници при за Интер, както беше миналото лято с Челси, а в момента се събират различни оферти от заинтересовани „играчи“.
В момента Интер се управлява от китайската „Suning“ на фамилията Джанг, която купи „нерадзурите“ през 2016 година, но след пандемията от covid-19 и големите финансови проблеми на корпорацията, се съобщава, че корпорацията не може да отделя достатъчно средства, за да издържа клуба.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Интер промотира сайт за възрастни на финала на Шампионска лига?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg