Финансовата дисциплина е дала резултат – Левски е отчел 6 милиона лева печалба за последните 10 месеца?

Строгата финансова дисциплина на „Герена“, за която отговорник е Станимир Стоилов, е дала резултат и Левски е отчел около 6 000 000 лева печалба за период от 10 месеца – това пише вестник „Мач Телеграф“ в днешния 12 декември!
Става въпрос за времето от януари до октомври 2022 година, а успехът, разбира се, е резултат и от усилията на феновете, които вкараха милиони в „синята“ каса.
Изданието разкрива, че приходите са в размер на 15 млн. лв., а разходите – 9 милиона лева. Допълва се още, че в момента клубът плаща между 4 800 000 и 5 000 000 лв. за заплати, което е в пъти по-малко от това, което се случваше в последните години.
Мъри Стоилов пък си е поставил за цел да намира качествени футболисти, за които не трябва да се плаща трансферна сума. Такъв ще бъде случаят и с новия централен нападател – Рикардиньо, който се очаква да пристигне в София съвсем скоро. Акцентира се върху това, че преди 12 месеца Гремио е поискал 200 000 долара от Лудогорец за него, а сега треньорът на Левски се е разбрал с гбразилския клуб играчът да акостира на „Георги Аспарухов“ без пари, а той да запази 30% от правата му при бъдещ трансфер.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Станимир Стоилов посочи как трябва да се развива Левски и защо ще подаде оставка при нов инвеститор!
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg