Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Филип Филипов с култов коментар за "Армията" и с поглед към борбата с Лудогорец

Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, говори пред медиите около коледния банкет на ветераните на тима. Той се състоя днес и на него присъстваха редица легенди, а един от факторите на “Армията” говори и пред присъстващите.
Пред репортерите обаче Филипов наблегна около двете водещи теми в клуба – битката за титлата в шампионата и стадион “Българска армия”.
“Пролетта бяхме в по-неизгодна позиция, по-слаба игра имаше, настроението беше по-минорно, докато сега, есента, имаме доста успешни игри и доста точков актив. Ще зимуваме на първо място. Малко разнопосочна година”, започна Филипов с поглед към класирането по време на зимната пауза.
“Като игра сме доста изравнени с Лудогорец, даже в някои моменти и аспекти ги превъзхождаме. За това говори и фактът, че сме една точка пред тях във временното класиране”, добави бившият футболист и припомни, че “червените” са на първа позиция към момента.

“Информацията за стадиона излиза поетапно, както вървят стъпките. Има си етапи в проектирането и изграждането. Когато има нова новина и информация, ще я съобщаваме на привържениците”, добави директорът за дългоочакваното реновиране на “Армията”.
Филип Филипов завърши със сравнение между настоящото и бъдещото съоръжение, и подчерта нужната на ЦСКА от модерен стадион:
“От една страна ще е носталгично, защото много време сме прекарали в този ресторант, но всички искаме да има един европейски стадион, който да отговаря на клуб като ЦСКА”.
Вижте какво решение взеха в ЦСКА за ключов футболист!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg