Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Феномена посочи какво е липсвало на Бразилия, за да отпадне в 1/4-финалите в Катар

Бившият бразилски нападател Роналдо Феномена посочи какво е липсвало на “Селесао”, за да стигне поне до финала на Световното първенство по футбол. Роналдо Двукратният носител на “Златната топка” (1997 и 2000) изрази увереност, че звездата на тима Неймар ще продължи да се състезава за родината си.
“Бразилия направи голямо представяне. Липсваше ни само умението да бавим времето, когато водим в резултата. След гола ни в продължението мачът трябваше да приключи. Трябваше да разиграваме топката и да караме съперника да тича, да го държим далеч от вратата. Трябваше да бъдем хитри. Мисля, че това беше единственото нещо, което ни липсваше срещу Хърватия”, каза Феномена.
“Мисля, че в момента Неймар е разстроен от отпадането. Нормално е да изпитва това чувство, но съм сигурен, че ще се завърне по-силен и ще продължи да играе за националния отбор. Той е още млад, на 31 години е (б. а. – ще ги навърши през януари), мисля, че може да играе и на следващото световно първенство.
Щастлив съм, че показа на света цялата си ангажираност към Бразилия и, че се е грижил много добре за себе си последните 10 месеца. Той беше добър в първия мач, след това при този удар направи огромни жертви, за да играе отново. Направи много добър мач с Хърватия. Важен е за нас, така че се надявам да се оправи бързо и да се върне по-силен с ПСЖ и Бразилия”, каза още легендата. А ето кой е фаворитът на Роналдо за титлата на Световното в Катар.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg