Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Уникалната причина, с която Димитров достигна до най-добрите 16 на Ролан Гарос?

Тенис ракета №1 на България – Григор Димитров, продължава да мачка по време на Ролан Гарос и вече е в серия от три победи от по 3:0 сета. Хасковлията още не е загубил и сет в Париж, докато заслужено се нареди между най-добрите 16 на турнира. 
Той постига това едва за втори път в кариерата си, но това не идва в случаен момент, предвид силното му представяне на корта. Оказва се, че според статистиката на сайта „Baseline Webinar“ Димитров е спечелил 57% от точките си от основната линия от началото на турнира.

Към момента българинът дели първото място по този показател с Холгер Руне, но е важно да се уточни, че при направения анализ на информацията – световният N°6 още разполагаше с един двубой пасив и има възможността да пререди Гришо.
Останалите в класирането
Веднага след тях се нареждат Стефанос Циципас и Лоренцо Музети с 56% успеваемост, следвани плътно от Александър Зверев с 55%. Следващите в класацията са трима от основните фаворити – Карлос Алкарас, Новак Джокович и Каспр Рууд, както и Карен Хачанов, които са регистрирали 54% ефективност.
Вижте кой е следващият съперник на Гришо в Париж!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg