Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Украинската легенда Андрий Шевченко разкри за потресаващ момент в живота си

Легендарният украински футболист – Андрий Шевченко, разкри за шокиращ момента от живота си по време на руско-украинските вълнения в неговата страна.
Докато говори пред Sky Sports за войната в родината си Украйна, Шевченко разкри, че е бил близо до това да бъде ударен от руски военни дронове в края на миналия месец – ноември.
“Да, бях много близо – на около 2 километра от удар. Един от електрическите централни генератори беше ударен, както всички знаем, руснаците се опитват да ударят основната инфраструктура. Експлозията беше много силна”, каза Шевченко.
“Когато се преместих във военната зона, знаех, че това може да се случи. Невероятно е чувството, когато стъпиш там. Хората страдат, но са много единни. Знаем какво трябва да правим, знаем как да оцелеем, знаем, че трябва да бъдем обединени”, добави Шева.
В момента Шевченко е в Доха, Катар, тъй като е един от многото гости, поканени от ФИФА за Световното първенство по футбол. Бившият кавалер на “Златната топка” ще присъства на стадион Лусаил в неделя (18 декември), когато Франция и Аржентина ще излязат на финала.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Президентът на Ал-Насър най-накрая проговори за ситуацията с Кристиано Роналдо.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg