Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Уж фен на футбола, а с немислим гаф: Бойко Борисов обърка най-елементарното за Лионел Меси

Лидерът на ГЕРБ и бивши министър-председател на България Бойко Борисов в много случаи се е изтъквал като футболен фен. По време на провеждащото се Световно първенство по футбол обаче той не се прояви в особено добра роля чрез познанията си.
И то като се има предвид, че става въпрос за основна информация, която касае една от емблемите на този спорт през 21-ви век (а и като цяло в историята му). Борисов спомена голямата звезда на Аржентина и ПСЖ – Лионел Меси.
След като Бойко Борисов се сравни с Лионел Меси, той спомена: „И Меси е на 31 години, но като влезе, вкара първия гол“. Разбира се, актуалната възраст на Бълхата е 35 години, тъй като той е роден на 24 юни 1987 година.
Бойко Борисов обърка възрастта на Лионел Меси
На футболните привърженици в действителност би им се искало и Меси, и Роналдо да са по-млади с поне 4-5 години, за да може да ги наблюдаваме по-дълго, но реалността не е такава.

„ГЕРБ има два варианта – премиер си имаме, мисля че все още в ГЕРБ по-добър от мен няма. Само че такова правителство на малцинството надали е най-доброто за стабилност в момента. По-скоро още не е узрял политическия елит…и Меси е на 31 г., но като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение, и това съм аз.
Вторият вариант пред нас е да предложим вариант за премиер, който все пак да мине и да има разговор и да обясни на тези колеги, че катастрофата в която вече сме се ударили, но дали ще продължим да се търкаляме, ще донесе непоправими последици. Колегите ще си заминат в еврозоната, в Шенген, нас ще ни откъснат като котва и ще ни оставят като буфер срещу бежанците. Това преди години беше първата идея, срещу която така съм тропал по масата, че не можете да си представите“ – бе цялото изказване на Борисов пред медиите.
Всички най-интересни и важни новини за Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg