Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Уж прие с усмивка, че е на Бруно: Кристиано спори, че той е вкарал за 1:0 над Уругвай (ВИДЕО)

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо остана без гол при снощната победа с 2:0 над Уругвай на Световното първенство по футбол. Ветеранът се опита да си припише първото попадение на “мореплавателите” в срещата, което дойде след изстрел на Бруно Фернандеш, но изглеждаше, че Роналдо е докоснал топката след това.
Повторенията показаха, че нападателят по никакъв начин не докосва топката и не влияе за гола, така че режисьорът на мача се поправи и вписа попадението на сметката на халфа на Манчестър Юнайтед. Камерите на стадиона в Катар показаха, че носителят на 5 награди “Златната топка” приема с усмивка това, а “ESPN” написа: “Роналдо беше щастлив за Бруно”, добавяйки емоджи на ръкопяскане.

Зарадва ли се Роналдо, когато научи, че голът е на Бруно?
Видео от мача, публикувано в социалните мрежи, обаче показва как Кристиано ръкомаха, видимо обяснявайки, че попадението трябва да бъде негово, тъй като е докоснал топката с врата си. С жест на ръцете си той показва и, че не е съгласен с посочването на друг голмайстор, в случая Фернандеш.
Самият халф обясни ситуацията така: “Празнувах така, сякаш това беше гол на Кристиано, струваше ми се, че той е докоснал топката, целта ми беше да му я пресека. Важното е, че успяхме да преминем в следващия кръг и да си осигурим много важна победа срещу много труден съперник”. Ето ВИДЕО с гола на Бруно, който Роналдо пожела на Мондиал 2022.
След мача CR7 се е оплакал на Пиърс Морган – журналистът, пред когото си “изля душата” за случващото се в Манчестър Юнайтед. Анализаторът на Fox Sport Алекси Лалас сподели, че Кристиано се е свързал с Морган, докато са били заедно: “Новините са, че Роналдо не е вкарал – въпреки твърденията му, че е докоснал топката” – започва той.

“Бях с Пиърс Морган. Той каза, че Кристиано му е писал от съблекалнята, казвайки, че вярва, че е докоснала главата му. Кой знае…” – допълни още Алекси.
ГАЛЕРИЯ: Смях, радост, недоумение – реакциите на Роналдо при гола на Бруно
Самият Морган също пусна публикация в личния си профил в социалната мрежа Twitter: “Роналдо ми потвърди, че главата му е докоснала топката. Дори Бруно се съгласи” – написа журналистът.

Още за Кристиано Роналдо на Световното първенство 2022:
Всички говорят за Роналдо, но никой не се вслушва внимателно в ТЕЗИ думи на Бруно (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо написа 6 изречения след успеха с 2:0 над Уругвай (СНИМКА)
Роналдо намерил най-правилния човек, на когото да се оплаче след гола на Бруно (ВИДЕО)
 

 

Голям на терена и извън него: Роналдо с трогателна постъпка преди Португалия – Уругвай (ВИДЕО)
Роналдо събра тима на Португалия на вечеря в Катар, трима не дойдоха
Бруно Фернандеш: Умолявам всички, продължете да критикувате Роналдо
От невъзможна ситуация: Роналдо намери съотборник с рамо (ВИДЕО)

What happened with ”Ronaldo was happy for Bruno”? Ronaldo is clearly asking why he didnt receive the goal here. SHAMELESS! pic.twitter.com/caqOTMEbQj
— Context Ronaldo (@ContextRonaldo) November 28, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg