Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

УЕФА има толкова представители в 1/8-финалите в Катар, колкото целият останал свят

На плейофите на Световното първенство по футбол, които започват днес в 17:00 часа, ще играят само два тима от Южна Америка. Това са все още намиращите се сред фаворитите за световната титла Бразилия и Аржентина.
Другите два тима от континента, класирали се за форума – Еквадор и Уругвай, останаха трети в групите си и отпаднаха от надпреварата. Така за първи път от Мондиал 2002 насам в плейофите ще играят само два южноамерикански представители.
В плейофите на Световното през 2018-а играха 4 отбора от Южна Америка, през 2014-а – пет, през 2010-а – 5, а през 2006 година – три.
От зона КОНКАКАФ също страдат след края на груповата фаза в Катар. Те останаха само с един представител в турнира в лицето на САЩ. Коста Рика, Мексико и Канада отпаднаха в групите си.
Африка има двама участници в 1/8-финалите – Мароко и Сенегал, докато Азия класира три свои отбора – Япония, Южна Корея и Австралия.
С най-много представители във фазата на елиминациите остана УЕФА, която ще има цели 8 участници или половината от класиралите се. Това са Нидерландия, Англия, Франция, Полша, Испания, Хърватия, Португалия и Швейцария. А ето откога не бе имало световно, в което никой не взе 9 точки в групите. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg