Уелс срещу Англия по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?

Англия ще бъде символичен гост на Уелс в третия кръг на груповата фаза на Световното първенство 2022, като двубоят ще се изиграе едновременно с другия от група „В“ – Иран – САЩ. Тези последни срещи ще определят продължаващите напред тимове, тъй като към момента няма нищо сигурно.
„Трите лъва“ ще влязат в срещата с познатия съперник от върха с победа и равенство – 4 точки, докато Гарет Бейл са на дъното с 1 точка от ремито със САЩ в първия кръг. Именно пък селекцията отвъд Океана затрудни максимално селекцията на Гарет Саутгейт, но пък Иран, който не успя да се опълчи на Англия – победи Уелс с късни попадения във втория кръг.
Днешните съперници се срещнаха за последно в официален двубой по време на Евро 2016, когато англичаните спечелиха с 2:1, а днес те отново биват определяни за големите фаворити. Те биха могли да продължат с победа или равенство, освен ако Иран не победи САЩ.

Гарет Саутгейт би могъл да разчита до голяма степен на всичките си възпитаници, но вероятно ще направи промени от последния двубой. От първата минута може да стартират Фил Фодън и опитният Джордан Хендерсън, който би могъл да замени Джуд Белингам.
В другия лагер сигурен пропускащ е вратарят Уейн Хенеси, който бе изгонен в края на двубоя с Иран с директен червен картон след грубо нарушение. Под въпрос ще бъде и Джо Алън, който влезе като резерва срещу азиатците, но преди това се възстановяваше.
Коя телевизия ще излъчи Уелс – Англия
Двубоят между съседните държави на Острова ще се изиграе във вторник от 21 часа българско време и ще може да го гледате НА ЖИВО по БНТ 1 и БНТ 3, а ако нямате възможност да го наблюдавате – проследете го със SportLive.bg от първата секунда!
Вижте пълната ТВ програма до самия финал на Световното първенство!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg