Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Убиецът на Милен Цветков вдига сватба, за да лежи по-малко

Кристиан Николов, дрогираният джигит на пътя, който уби журналиста Милен Цветков в брутална катастрофа в София навръх Великден през април 2020 година, подготвя венчавката си със своята годеница Симона Цанкова. това съобщава в. „Уикенд“.
Сватбата е планирана през пролетта на следващата година, като според запознати венчавката вече е била отлагана цели два пъти по съвет на адвокатите на милионерския син.
В началото на седмицата 22-годишния Кристиан Николов беше осъден на 9 години затвор от Софийския апелативен съд за катастрофата пред търговския център „Парадайз“, отнела живота на Милен Цветков. Присъдата потвърждава наказанието, наложено на Николов на първа инстанция от Софийския градски съд – 9 години лишаване от свобода.
През април 2020 г. джипът на младия мъж се вряза със скорост от над 100 км/ч в колата на популярния журналист, спряла на червен светофар. Двамата спътници на Кристиан Николов – приятелката му Симона и Георги, синът на бившия депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов, избягаха от местопрестъплението.
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Очевидци на катастрофата свидетелстваха в съда, че вместо да помогнат на берящия душа Милен Цветков, Николов и спътниците му трескаво ровили в джипа, вероятно за да скрият и изхвърлят използвани от тях наркотици.
Впоследствие експертиза установи, че Кристиян Николов е ползвал 3 вида наркотици, заради което от прокуратурата поискаха той да бъде съден, че е предизвикал смъртоносната катастрофа при евентуална умисъл – престъпление, което се наказва с между 10 и 20 г. затвор.
Кристиян Николов прекара няколко месеца в следствения арест, а след излизането му на свобода под домашен арест стана известно, че той се е сгодил с приятелката си Симона Цанкова. Към днешна дата изгората на убиеца на Милен Цветков живее на семейни начала с него. Двамата обитават втория етаж на къщата на централната софийска улица „Любен Каравелов“. Имотът беше купен от майката на Кристиан – бизнесдамата Десислава Пешева – Николова срещу 2,5 млн. лв. през пролетта на 2015 г.
Заради бъдещата сватба мнозина предполагат, че Кристиан Николов и годеницата му ще се венчаят, за да бъде облекчено положението в затвора на убиеца на Милен Цветков. Затворници със семейства имат право на по-чести отпуски от пандиза, както и на по-продължителни свиждания.
Близки до Кристиан Николов обаче са категорични, че той искал да се ожени за голямата си любов Симона още преди да предизвика катастрофата, преобърнала изцяло живота му.
Присъдата от 9 години затвор на Кристиан Николов, постановена от две съдебни инстанции, е обжалвана от неговите адвокати, така че крайното решение ще бъде взето от Върховния касационен съд. Близките на Милен Цветков също обжалват присъдата, като според тях наказанието на Кристиан трябва да е по-тежко – между 15 и 20 г.
Преди месец, в последните си думи пред съдиите от Софийския апелативен съд, Кристиан Николов за първи път изрази съболезнования към близките на Милен Цветков и заяви, че се надява те да преодолеят тежката загуба.
„Не съм ползвал наркотици – нито тежки, нито леки. Моля съдът да отсъди съобразно закона и съдебната практика, а не според обществения натиск. Моля чисто човешки, отсъдете по съвест и ми дайте възможност да продължа живота си.
Разкайвам се горчиво за случилото се.
Моля да отмените присъдата на Софийския градски съд и да върнете делото на първа инстанция. Има един израз „Всеки носи своя кръст“. Аз ще нося своя до края на живота си“, каза в съдебната зала Кристиан Николов. Разкаянието му обаче не умилостиви магистратите. Адвокатите на милионерския син настояват, че той трябва да влезе в затвора най-много за 4 години.
По всяка вероятност окончателната присъда на Кристиан Николов ще бъде обявена следващата есен от Върховния касационен съд.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Убиецът на Милен Цветков вдига сватба, за да лежи по-малко appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com