Тъжна е съдбата на дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев

Теодора Цонева, дъщерята на Коста Цонев и легендарната говорителка Анахид Тачева, която почина преди месец, се препитава като продавачка на дрехи втора употреба, пише в. „Галерия“.
След като смени няколко професии, дипломираната актриса така и не успя да се реализира като джаз певица, и се принуди да се хване на работа в магазин.
През пролетта тя продаде апартамента си в столичния квартал „Лозенец“, който купи преди години за 80 000 евро. Парите за него тя получи от наследствения апартамент на Коста Цонев на улица „Славянска“, които й брои вдовицата на Митко Цонев – Мариана. Няколко години Теодора живя в него, но през пролетта на тази година реши да се раздели с него. Половината пари профука, а с останалата част си купи двустаен апартамент. Средствата обаче й стигнаха само за панелно жилище в пета част на столичния квартал „Люлин“, където живеят доста роми, и това принуди звездната наследница да го даде под наем. А тя самата живее в друг апартамент заедно със сина си Дейвид.
Съветът на „Площада“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!
На 16-годишното момче обаче никак не му върви в училище и заради слабия успех се наложи да повтаря отново девети клас. Детето, както и майка му изключително тежко приеха смъртта на Анахид и нейни приятели се надяват Теодора да не потъне отново в тежка депресия, заради която веднъж се опита да се самоубие. На 29 септември 2017 година тя се натрови с коктейл от водка и успокоителни хапчета заради несподелена любов, след което изпадна в кома. Лекарите от „Пирогов“ успяха да я спасят, но синът й беше взет от Агенцията за закрила на детето. Те прецениха, че тя не е в състояние да полага грижи за момчето и той живя 3 месеца при приемно семейство. „Губиш всичко. Губиш себе си. Това е депресията. Който не е преживял подобно нещо, няма как да го разбере. Знам, че децата  дават смисъл, но сякаш потъваш в бездна, засмуква те нещо черно и всичко изчезва. Не виждаш нито себе си, нито другите… Няма нищо. Не го пожелавам и на най-големия си враг, макар да нямам такива. Това е ад“, сподели преди Теодора.
Дейвид е плод от връзката й с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва. Щерката на Коста Цонев има и 18-годишна дъщеря Мария от американски барабанист, която отиде при баща си в Ню Йорк, където живее далеч по-охолно. В продължение на 25 години Теодора се бе установила в Рим, но след като роди двете си деца и остана без работа, се прибра за постоянно в България.
След опита й за самоубийство от Ню Йорк пристигна Анахид Тачева, за да внесе ред в живота на дъщеря си. Вероятно заради нея Теодора започна да се лекува. Тя обеща на майка си, че повече няма да изпада в капана на депресията, ще се грижи възможно най-адекватно за сина си Дейвид и ще спазва стриктно предписанията на докторите. Докато гълташе успокоителните, тя започна да си търси работа тогава. Преди време правеше юмейхо масажи в столично студио, но не успя да си намери клиенти и се отказа от идеята за кариера в областта на рехабилитацията. После имаше вариант да стане преподавателка по италиански, но заплащането не я устройваше. „Започнах в един колцентър, но издържах там само седмица. Беше ми трудно да се оправям с компютрите и софтуера, затова си тръгнах бързо, бързо. Ходих и на интервю за щат в „Кока-кола“, защото ми се стори, че съм подходяща за длъжността – да контактувам с италиански контрагенти. Да, ама не ми се обадиха“, сподели преди време Теодора. Голямото й желание беше да пее джаз в пиано барове, защото музиката е голямата й страст, нищо че е с диплома от НАТФИЗ. Тя се пробва преди четири години и в „Гласът на България“, но и там не успя да стигне напред. Въпреки несполуките и изпитанията в живота, Теодора не се предава и се бори сама, хващайки се и с нискоквалифицирана работа, само и само за да издържа сина си.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Тъжна е съдбата на дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com