Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Тук ще бъдат и нашите деца": ЦСКА с план от 5 стъпки през месец март

Лидерът във временното подреждане на Първа лига ЦСКА се похвали със старта на нова кампания. Тя е озаглавена “Тук ще бъдат и нашите деца” и както става ясно от наименованието, ще касае най-малките привърженици на тима.
Чрез официалния си сайт “армейците” споделиха плановете си за месец март, които се изразяват в пет стъпки. Публикуваме цялото обръщение на ЦСКА без редакторска намеса:
“ЦСКА стартира кампанията „Тук ще бъдат и нашите деца“, посветена на най-малките ни фенове. В серия от инициативи от март до края на сезона ще обърнем специално внимание на малчуганите – тези, които горят по „армейския“ тим и онези, в които тепърва ще запалим искрата на „червената“ магия.
Ето какви са плановете ни за март
1. По повод традиционния празник Баба Марта ще се срещнем с децата в 7-мо училище. Ще поиграем заедно футбол, ще си разменим мартенички и ще ги поканим на домакинството ни с Локомотив (Пловдив). Всичко това – с любимите им футболисти.
2. Входът за всички деца до 16 г. за домакинските ни мачове през март ще бъде свободен.
3. На 04.03. по време на Армейския ни следобед в детския сектор ще се проведе интерактивен разговор на тема „Най-великият ЦСКА“. С интригуващи разкази и по забавен начин малките ни фенове ще се запознаят с някои от най-вълнуващите моменти от историята ни.
4. До 15.03. може да записвате децата си за нашето „Армейско училище“. След обявяването на старта на инициативата всяка неделя между 11:30 – 13:00 ч. малчугани от всякакви възрасти ще учат заедно интересни истории от славното минало на тима, ще участват в полезни инициативи, ще играят различни игри и забавлявайки се заедно, ще се превръщат в част от семейството на ЦСКА. Записванията на децата се приемат на имейл адрес nashitedeca@cska.bg. Повече подробности ще бъдат дадени съвсем скоро!

5. В края на месеца сме на гости на ОУ “Гео Милев”, с. Белозем. На будните деца там ще разкажем защо трябва да спортуват, какво коства успехът и колко важно е да не се отказват!
За всяка една от инициативите, част от кампанията „Тук ще бъдат и нашите деца“, ще ви разказваме допълнително и в детайл.
Да накараме детските сърца да туптят силно от щастие и вълнение заради ЦСКА приемаме за кауза. Само така те ще бъдат ТУК – на нашия стадион, в нашия дом, и след нас!
На имейл адреса nashitedeca@cska.bg приемаме и вашите идеи, покани и инициативи, към които с удоволствие бихме се присъединили” – написаха “червените”.
Настроението в клуба е приповдигнато след успешните резултати и добри новини извън терена в последно време. Дори един от най-критикуваните в ЦСКА е напът да се запише със “златни букви” в историята.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg