Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Трябва ли да простим на мъж, който ни е разбил сърцето

Всички сме били там: в прегръдките на най-добрата ни приятелка, със сълзи в очите, подпрели глава на рамото ѝ, надявайки се да излекува съкрушеното ни сърце.
Но не винаги едно и също събитие разбива сърцето ни.
Може да нещо много сериозно за нас – като измама, лъжа, изневяра. Или може да е нещо по-безобидно – като например той да ви пренебрегне заради приятели или футболен мач, което не отговаря на конкретните ви очаквания за това как трябва да се държи с вас.
По-малките проблеми обикновено са по-лесни за отстраняване, ако сте отворени да му споделите болката си. Осъзнавате, че може би сте реагирали прекалено остро на нещо сравнително глупаво, защото не сте изразили какво ви мъчи. И така нещата са се натрупали и изведнъж сте избухнали.
Вижте още: Нещата, които мъжете обожават да правите за тях
Но понякога болката е огромна, раната също. Понякога човекът до вас прави нещо ужасно, с което разбива сърцето ви.
Не искате да виждате лицето му, да отговаряте на съобщенията му, да говорите с него или дори да чувате името му
Но можете ли да простите нещо толкова ужасно?
Помнете едно – прощавайки на някого, вие прощавате и на себе си. Отърсвате се от болката и може да продължите спокойно напред.
Да му простите не означава да го приемете отново в живота си. Понякога постъпките на любимите ни хора ни нараняват толкова много, че вече никога няма да сме същите с тях. Но все пак прошката е нещо велико, така че прощавайте!
Ако не можете, не забравяйте, но прощавайте!
Така ще се чувствате свободни.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg