Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Трябва да си кръгъл идиот, за да приемеш, че Русия е величина на фона на Запада

Изключеният от БСП депутат Явор Божанков пусна интересен пост във Фейсбук, в който той сподели мнението си относно Русия и съперничеството ѝ със Запада.
Ето какво написа Божанков:
„На посещение съм в Сърбия. Срещите ми започват след два часа и в това време гледам нашия парламент.Копейката премина всякакви граници. Каза, че Украйна водела война с народа си. И всичките руски опорки в няколко минути. Иска автономия за българите. Говори за фашисти.
Насреща: ДПС са либерали и би трябвало да реагират на брутална реч на омразата.
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
БСП мълчат на тема фашизъм, вероятно защото трябва да признаят, че нападение над чужда държава с етнически мотив е чист фашизъм а Путин е близо до Хитлер.
ГЕРБ са супер ПРО-Украйна но с Възраждане не се занимават. ДБ дават отпор. ПП не ги чух. Възход не зная тялом и духом дали са там. Това е за прокурор. Но да не губим време с фантазии.
Съпротивителните сили на нашето общество са слаби и това е тревожно.Има и добри новини:Русия е жертва на собствената си пропаганда. А местните копейки ще катастрофират.
-Тезата, че Русия освобождава Украйна от нацисти а Украйна води война със собствения си народ приключва. Русия 9 месеца губи войната. Защото украинците се борят, като лъвове за земята си. Руската инвазия окончателно оформи тяхната идентичност и цивилизационен избор.
-Тезата, че Русия е втората армия в света, а Русия е технологичен лидер във военната индустрия също спихна. Русия не е лидер в нищо. Изкуствен интелект, автоиндустрия, електроника и високи технологии – всичко идва от Запада. Няма как технологично изостанала и корумпирана държава да компенсира това с пропаганда.
Руските канали за фалшиви новини публикуват страховити предупреждения срещу Запада. Трябва да си кръгъл идиот да приемеш, че Русия е величина на фона на Запада.
Западният свят е правилната, силната и успешната страна. Това е факт.
Днес имаме Европа, която е научила урока си с Хитлер. И добре знае, че ако позволи на един диктатор да превзема суверенна страна “за да има спокойствие” обрича целия континент на война. Ще последват Литва, Латвия, Естония, Полша и т.н. Руската агресия не пропука НАТО. Обедини ни. И доведе до разширяване на алинса.
Живеем добре без руски газ. Ще живеем без руско ядрено гориво също. Скоро ще живеем свободни от пагубното им влияние и скапаната им пропаганда.
Разбирам хората, които исторически са благодарни и се чувстват свързани с Русия. С тях не бива да се конфронтираме. А да говорим. Това няма общо с днешния режим и неговите безобразия. Ако някой води война със собствения си народ – това е Русия.
За тези, които ще кажат – отиде Явор в Щатите и му имплантираха чип зад слепоочието. Приятели. Преди това бях в Москва. Бях в Киев дни преди войната. Говоря с колеги от много европейски парламенти. В момента съм в Сърбия с колеги от няколко страни. Ако нещо ме е направило убеден европеец, то е престоят ми в Москва.
The post Трябва да си кръгъл идиот, за да приемеш, че Русия е величина на фона на Запада appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com