Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Трябва да бъде преобърнат всеки камък" – Михаел Балак изригна след краха на Германия на Мондиал 2022

Бившият национал на Германия Михаел Балак призова да бъдат извършени промени във футболна федерация на страната, след като Бундестима записа трето разочароващо представяне на голям форум за последните 4 години.
*На Мондиал 2018 и Мондиал 2022 немците не успяха да прескочат груповата фаза, а на ЕВРО 2020 стигнаха само до 1/8-финал, който бе загубен от Англия с 0:2!
„Трябва да бъде преобърнат всеки камък в ДФБ (б.р. – германското „БФС“)“, отсече Балак в интервю за „Magenta“ и допълни: „Абсолютно всяка една позиция трябва да бъде поставена под въпрос, включително и тази на националния селекционер. Не говоря обаче лично само за Ханзи Флик. Трябва да бъде сформиран отбор, който отново да играе успешен футбол!“.
„Германия загуби уважението на противниците си и трябва да си го върне. Футболистите трябва да бъдат научени наново на всичко. Може би в последните години фокусът ни се измести към други неща и това трябва да бъде коригирано“, посъветва още Михаел Балак, който има 92 мача и 42 гола с националната фланелка на Германия.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Болезнено честен Ханзи Флик: Разочарованието е голямо, трябва да се върнем към основите!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg