Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Трима таланти на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка из Европа

Трима от българските таланти в състава на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка, след като “армейците” изиграха последния си мач за годината, останаха на върха в Първа лига и продължиха към 1/4 финалите в Купата на България.
Иван Турицов, Галин Минков и Иван Митрев са отлетели заедно към нидерландската столица Амстердам, след което заминаха за “вечния град” Рим, пише “Тема Спорт”.
Родните състезатели се похвалиха с много снимки от известните градове, на които могат да се радват 1 месец – колкото е почивката за “червените” футболисти.
Тя е най-сладка за капитана на “армейците” Иван Турицов, за когото е първа такава от почти година. Един от най-добрите защитници в България, освен че беше част от двубоите на “червените”, имаше ангажименти и с националния отбор, които го оставиха без време за голяма почивка.
За играчите на ЦСКА тя стартира на 2-и декември, когато ръководството на клуба организира Коледен банкет. На него бяха раздадени различни отличия за изминалата година, като Турицов спечели това за най-добър играч.
Ето кои млади “червени” таланти най-вероятно ще получат поле за изява от треньора Саша Илич
 
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg