Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Третият екип на Барселона напомня за славна ера на Гуардиола на "Камп Ноу" (ВИДЕО)

Барселона се готви да се завърне към предишна ера с едни от екипите си аз следващия сезон. И трите им екипа за сезон 2023/2024 напомнят на предишни такива, макар все още да липсва официално представяне от каталунския клуб.
Завръщане към предишна ера
През март „изтече“ информацията, че третият екип ще бъде в тюркоазен цвят със синя и с червена лента. Вече има и видео, в което се виждат детайли от новия дизайн. От него става ясно, че той напомня още повече на официалните екипи от сезон 2010/11, които бяха за гостувания. С лента, пресичаща гърдите и преминаващо от син цвят към червен. Именно през този период начело на тима бе Хосеп Гуардиола.

The new 3rd jersey is beautiful! I have the original design from 2010/11 with Messi on the back pic.twitter.com/JzbF6UfdrI
— Raphi (@BCN_Raphi) May 17, 2023

Относно втория бъдещ екип на каталунците, с който ще играят далеч от „Камп Ноу“, то той се очаква да бъде в бяло. И ще е за първи път в такъв цвят от късните години на 70-те. С ретро емблема, която също е включена. Титулярният екип се очаква да има по-традиционен вид, но с по-големи ивици.

🚨 New details about the FC Barcelona 23-24 away kits revealed ⤵️ pic.twitter.com/TzboHt6dBA
— Blaugrana Planet (@BlaugranaPlanet) September 25, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg