Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Треньор в Нидерландия загуби поста си, след като хвана за гушата свой играч

Нидерландският Утрехт уволни своя треньор, след като той се забърка в сериозен инцидент. 56-годишният Хенк Фрейзер, по време на тренировка, хвана за гърлото своя възпитаник Амин Юнес, а по-късно в съблекалнята двамата пак имаха сблъсък.
Това доведе до принудителната раздяла с Фрейзер. Инцидентът е станал миналата събота в Утрехт, но засега липсва яснота за мотивите на треньора. Той застана начело на нидерландския тим през миналото лято, а в момента на уволнението му Утрехт заемаше седмото място в класирането.
Фрейзер е съобщил пред ръководството, че е осъзнал, че е прекрачил границата и напуска своя пост, обявиха от клуба.
“Това никога не ми се е случвало като треньор. Не подхожда нито на мен, нито на клуба. С това нанесох ущърб на клуба и то нарани мнозина, включително и мен. Именно затова взех решение да напусна поста си в Утрехт. Не разпознавам себе си с своите действия и бих искал да се извиня пред всички, които засегнах с това”, казва наставникът, цитиран от клуба.

⚽🇳🇱 | Henk Fraser is per direct de laan uitgestuurd bij FC Utrecht. De trainer zou Amin Younes bij de keel hebben gegrepen. 😕😤 https://t.co/Lu4F6J70I0
— Eurosport Nederland (@Eurosport_NL) December 14, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg