Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Треньорът на Сърбия бесен: Изпуснахме победата срещу Камерун заради нашата глупост

Селекционерът на Сърбия Драган Стойкович бе силно разочарован от пропуснатата победа срещу Камерун на Световното първенство по футбол. Сърбите поведоха с 3:1, но допуснаха равенство 3:3, което усложни задачата им да продължат в следващата фаза и се нуждаят от задължителна победа в последния си мач в групата срещу Швейцария.
“Направихме две кардинални грешки в защита, които ни костваха победата. Ще анализираме защо се случи така, може би спад на концентрацията”, коментира Стойкович след мача.
Той обясни, че Душан Влахович не е готов кондиционно на 100 процента, поради което не взе участие в мача. Лука Йович също не влезе в игра, тъй като Стойкович трябваше да направи две принудителни смени преди това.
“Влахович не беше на 100 процента днес, както видяхте, имахме две принудителни смени на Велкович и Павлович и това силно попречи на идеята ни да се опитаме да вкараме Йович. Беше твърде опасно, като се има предвид, че Камерун имаше опасни нападатели.”
“Имахме много положения, не бяхме много умни и затова не взехме трите точки. Създадохме няколко чисти положения, вкарахме три гола. Победата беше в ръцете ни, но върнахме Камерун в мача с нашата глупост”, каза още Стойкович.
Всичко за Мондиал 2022 ще намерите в SportLive.bg!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg