Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Треньорът на Славия след хикса с Ботев Пловдив: Победител е публиката!

Треньорът на Славия Ангел Славков коментира нулевия хикс при визитата на Ботев Пловдив в 34-ия кръг от Първа лига. Той подчерта, че „белите“ ще се борят докрай в оставащите 2 срещи.
МНЕНИЕТО НА ТРЕНЬОРА НА „БЕЛИТЕ“
“Ботев Пд има прекрасно съоръжение. Щях да им го честитя. Виждаме тук един човек, който се държи просташки. Поздравявам играчите на Славия, тъй като се раздадоха от първата до последната минута и дадоха всичко от себе си. Всеки мач играем за победа, всеки двубой е една война и битка, която трябва да спечелим. Мечтая да завършим 7-и, както и самите футболисти”, започна Славков.
“Имаме наказани и контузени футболисти. Някои не бяха готови за битка, но това, което изкарахме като състав, беше най-доброто. Изпълнихме всичко, което тренирахме. Имаше взаимопомощ и всичко хубаво, каквото трябва да има в един мач. Благодаря на нашите фенове, които ни съпътстват навсякъде. Тренираме постоянно завършващ удар. Не се получи, не щеше да влезе топката. Противникът също имаше своите шансове. Победител е публиката, защото предполагам, че сме им доставили удоволствие”, продължи специалистът.
“При нас няма напрежение, ние имаме ред и дисциплина. Футболистите на Славия трябва да се забавляват на терена. Футболът не е война. Интересувам се само от моя отбор, в Кърджали ще е интересен двубой. На Арда също няма да им е лесно в гостуването на Ботев”, завърши Славков.
А треньорът на Ботев Пд разкри имаше ли играчи, които са отказали да излязат на „Колежа“ след събличането им от феновете.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg