Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Треньорът на Мароко: Ще помоля Инфантино да дават точки за владение на топката!

Селекционерът на Мароко Уалид Реграги се възмути на критиците на своя отбор на Световното първенство по футбол. Африканците играят полуфинал срещу Франция утре, 14 декември, сряда.
“Ще играем така, както умеем. Удивително е как това владеене на топката те отдалечава от реалността. 70% владение и само два удара. Тези очаквани попадения – същата работа. Ние сме трябвало да победим, тъй като имаме 4 очаквани гола!! Ние сме тук, за да побеждаваме. Това е всичко”, започна треньорът, цитиран от “RMC Sport”.
“Бил съм на това място и преди. Пеп Гуардиола ме подлуди. Разбира се, ще владеете топката, когато имате в състава Кевин Де Бройне и Бернанрдо Силва. Разбира се, че топката ще е у Вас. Франция ме възхити с играта си от 2018 година. Дешан разбра как да действа”, продължи Реграги.
“Нека да спрем да обръщаме внимание на статистиката! Ще помоля Джани Инфантино да добавя точки, ако притежанието на топката е над 60%. В началото на Световното първенство нашите шансове за титлата бяха оценени на една стотна от процента. Сега вече е 12%”, завърши специалистът. А ето с кой популярен филмов герой Реграги сравни отбора си на Световното.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg