Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Треньорът на Мароко обясни загубата с 3 контузии и грешки, които се плащат скъпо срещу Франция

Старши треньорът на Мароко – Уалид Реграги, изтъкна факта, че е загубил трима важни футболисти в минутите преди и по време на 1/2-финала срещу Франция на Мондиал 2022, но и призна за допуснати грешки, които са стрували скъпо:
“Дадохме всичко от себе си, това е най-важното. Загубихме Наиф Агер на загрявката, Ромен Саис в началото на мача и Нусаир Мазрауи на полувремето, но нямам какво да кажа. Срещу Франция дори и най-малката грешка се плаща скъпо! А когато направиш такива грешки, не можеш да стигнеш до финала”, заяви селекционерът след 0:2 срещу “петлите”.
“Второто полувреме беше по-добро за нашия отбор, имахме положения, но не вкарахме и след това второто попадение ни уби. Но това не омаловажава всичко, което направихме до момента”, допълни още Реграги.
Мароканците имат още един мач в Катар и той ще бъде за бронзовите медали – срещу Хърватия в събота (17 декември). На въпрос дали психически отборът му ще има сили да излезе в такъв двубой, Уалид обясни, че ще даде игрови минути на резервите си:
“Мароко ще се бори с Хърватия за бронзовия медал. Чака ни малък финал, ще бъде трудно психически, но ще дадем минути на неигралите. Всички трябва да участват, все пак световните първенства не са всяка седмица. Искаме да завършим трети!”.
ВИЖТЕ ОЩЕ – Фенове на Мароко приеха тежко загубата от Франция – сблъсъци, безредици и арестувани (ВИДЕО)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg