Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Треньорът на Бразилия обясни защо танцува с играчите и неуважение ли е това към Корея

Селекционерът на Бразилия Тите заяви, че танцът му след победата над Република Корея с 4:1 е била израз на чиста радост заради представянето на отбора му в атака. След вихрения успех в 1/8-финалите на Световното по футбол “Селесао” го очаква 1/4-финал срещу Хърватия.
“Опитваме се да се адаптираме към характеристиките на играчите, каза 61-годишният треньор, след като бе запитан за танца си край тъчлинията. – Те са много млади и аз се опитвам да се настроя към техния език, а част от него е танцът”.
Той призна, че играчите са му казали преди мача, че ще го накарат да танцува, ако отбележат гол. Тите обаче получи критики за изпълнението си. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн заяви пред “ITV”: “Хората може да си кажат, че това е част от тяхната култура, но аз мисля, че това е липса на уважение към съперника”.
“Няма друга интерпретация, освен щастие при гола, щастие заради тима, щастие от представянето му. Няма неуважение към съперника, нито към треньора му Пауло Бенто, към когото изпитват огромно уважение”, категоричен бе бразилецът. Можете да видите танца и да научите историята му тук. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg