Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Трагедия в Монпелие: 14-годишно момче загина след Франция – Мароко

Вторият полуфинал на Световното първенство по футбол между отборите на Франция и Мароко бе последван от масови безредици в някои френски градове, в резултат на които се е стигнало до трагичен случай, съобщава “Daily Mail”.
В социалните мрежи с появиха шокиращи кадри, на които се вижда как младо момче е прегазено от кола в Монпелие, докато марокански фенове буйстват след загубата с 0:2 на своите любимци.
14-годишният тийнейджър е бил част от голяма група привърженици на Мароко, които са се движели по улица “Мосон” в южния френски град. Те са се натъкнали на бял автомобил с развято френско знаме през прозореца…
Част от запалянковците се нахвърлили върху колата, опитвайки се да вземат знамето, а шофьорът изпаднал в паника и направил бърз обратен завой, за да премине в насрещното платно и да избяга!
Няколко човека от тълпата обаче не успели да реагират навреме, сред които и момчето, което е получило много тежки наранявания. Съобщава се, че то е било откарано в близка болница, но по-късно е починало.
Безредици след мача Франция – Мароко имаше и в Париж, а също и в Белгия, където близо 100 души са били арестувани (ВИДЕО)

La vidéo totale montre bien des jeunes qui tentent d’encercler la voiture de ce conducteurVous pensez qu’ils se seraient arrêter juste a arracher le drapeau du passager ?Bien sûr que non !C’est triste mais tout conducteur aurait eu le même reflex#Montpellier pic.twitter.com/zbbBLLBCjh
— Evrard (@bidima20) December 14, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg