Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Топ 4 суперхрани, които трябва да консумирате всеки ден

Ние сме това, което ядем. Именно затова трябва да подбираме внимателно менюто си и да включваме в него супер храни, които са изключително полезни, като:
Кисело мляко
Това е един от най-естествените и достъпни източници на пробитици, които можете да консумирате. Имайте предвид, че е важно да избирате биосертифицирани продукти със само две съставки – мляко и живи пробиотични култури. Освен че съдържат нишесте и захар (или изкуствени подсладители), конвенционалните млечни продукти са обременени също с хормони, ГМО и антибиотици, давани на животните по време на самото им отглеждане.
Вижте още: Това са най-богатите на витамин С плодове и зеленчуци
Кисело зеле или кисели краставички
Ферментиралите храни като кисело зеле или кисели краставички се считат за отлични източници на пробиотици. Колкото по-голямо разнообразие от тези храни консумирате, толкова по-полезни щамове пробиотични бактерии ще получи организмът ви.
Кефир
Не пропускайте да включите в менюто си и кефир. Той е много по-богат на пробиотици. Също така съдържа олигозахариди, които подхранват полезните бактерии в червата и така поддържат имунната система “в изправност”. По същество кефирните зърна представляват колекция от бактериални дрожди, които се ферментират с течност, за да се получи кефир. Освен с мляко, кефир може да се приготви и с кокосова вода.
Аспержи
Те съдържат естествени пребиотични фибри, известни като инулин, които не само подхранват полезните бактерии в червата, но и спомагат за елиминирането на вредните такива.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg