Този път успя! Кирил Десподов зарадва стотици малчугани с подаръци за Коледа (СНИМКИ)

Един от най-добрите български футболисти – Кирил Десподов, направи пореден опит да зарадва малчугани с подаръци. Този път обаче трудът на аса на Лудогорец се отплати и всичко мина успешно.
Десподов дари над 100 футболни топки и артикули на разградчани на деца от училища в Габрово, Кубрат, Шумен, Исперих, Цар Калоян, Щръклево, Лозница. Това той направи по повод спечелването на приза за най-добър футболист на България за 2021-а година.
Ето какво написаха от Лудогорец в социалните мрежи по повода:
В навечерието на Коледните празници представители на ПФК Лудогорец посетиха футболни школи и училища в Разград и други региони в България, за да им предоставят футболни топки, осигурени от „Футболист на годината“ за 2021 г. на България Кирил Десподов.
Както е известно, крилото на Лудогорец дари 112 топки като част от ангажиментите му на победител в анкетата за най-добър български играч за миналата година. Школи и училища в Кубрат, Лозница, Щръклево, Исперих, Габрово, Шумен и Цар Калоян получиха топките, както и други сувенири на единадесеткратните шампиони.

В началото на декември Десподов лично дари топки и фен артикули на Лудогорец на училище „Св. Паисий Хилендарски“ в Кресна, където е учил до 4-ти клас.
„Радвам се, че правя децата щастливи. Щастлив съм да помагам на всички, които искат да тренират и играят футбол“, сподели Кирил Десподов“.
Както стана известно, наскоро Десподов отново искаше да зарадва малчугани с подаръци, но в родния си град Кресна. Вместо това обаче се стигна до неприятни скандали с кмета на града, които имаха сериозен отзвук.
Вижте повече информация по случая

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg