Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тодор Янчев пое първия си професионален отбор като старши треньор

Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев е новият треньор на Спортист Своге. Ръководството на клуба от Втора Лига и бившият халф се договориха за съвместна работа. Помощник на Янчев ще бъде Стойчо Младенов-младши, а за подготовката на вратарите ще се грижи Стефано Кунчев.
След края на футболната си кариера Янчев бе част от треньорския екип на Стойчо Младенов. Той работи като такъв в казахстанския Кайсар, с който печели купата на страната, и в ЦСКА. Преди това бе старши треньор на Царско село в аматьорския футбол. Бившият футболист притежава треньорски лиценз „Про“, който му позволява да води отбор и в Първа лига.
“Мисля, че намерихме изключително добър специалист, който да поеме отбора на Спортист. Тодор Янчев винаги е един от най-уважаваните хора в българския футбол, като е пословичен със своята коректност и професионално поведение. Имаше много кандидатури за поста на Борислав Кьосев, но ние сме изключително доволни от факта, че постигнахме договорка с Тодор Янчев“, коментира председателя на УС на Спортист Петър Веселинов.
“Дойде моментът, в който да направя следващата крачка в треньорската кариера. Смятам, че като помощник на Стойчо Младенов натрупах изключителен опит и сега се надявам да пренеса този опит и в самостоятелната си работа. Имах няколко възможности, но с ръководството на Спортист имахме много допирателни точки. Успях индиректно да се запозная с футболистите, има един добър отбор, добра база и предпоставки за развитие“, каза самият Янчев.
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg