Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тодор Янчев за това, че пое ЦСКА 1948: Никого не съм предавал, гоня своето развитие

Новият треньор на ЦСКА Тодор Янчев обясни дали чувства като предателство към ЦСКА това, че е приел назначението в клуба. Той призна, че е получавал предложение и от бившия си клуб, но да работи в школата, а той е искал да се занимава с професионален футбол.
“Всеки има право да говори и да разбира своята гледна точка от своите място, ъгъл и поглед към самата ситуация. Аз бих казал, че никого не съм предавал. Просто търся място за развитие и ЦСКА 1948 е най-доброто място към момента, в което мога да развия своите треньорски умения”, каза Янчев пред “Гонг”.
“Наистина много силна есен направи отборът на ЦСКА 1948 с един много добър специалист начело. Целите си остават високи, както на клуба, така и моите. На този етап в Купата няма слаби съперници, затова и не бих казал, че мачът с Арда Кърджали ще ни бъде лесен”, допълни бившият капитан на “червените” от “Българска армия”.
“Работим по селекцията, работим и по състава, който имаме. ЦСКА 1948 разполага с много добри играчи. Ще видим какво може да се надгради и продължаваме да си гоним целите”, продължи бившият халф.
Той бе запитан и дали няма да е треньор на тима само на документи, а дейността да се изпълнява от директора Стойчо Младенов. “Единствено аз ще тренирам и ще взимам своите решения на терена”, категоричен бе Янчев. Любопитното е, че преди няколко месеца той каза, че е отказал оферта от ЦСКА 1948.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg