Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Това са най-търсените звезди в Google за 2022

Годината беше изпълнена с много запомнящите се събития. Именно те успяха да наредят няколко знаменитости в топ 5 на най-търсените в Google за 2022. На първо място е актрисата Амбър Хърд със заветните 5,6 млн. месечни търсения в мрежата покрай съдебната битка между нея и Джони Деп.
Второто място се заема от Джони Деп, който изостава с малко от бившата си съпруга – неговото име се е търсило средно 5,5 млн. пъти месечно. Припомняме, че актьорът успя да спечели делото за клевета, което заведе срещу Хърд, след като актрисата го обвини в домашно насилие.

Третото място се заема от покойната кралица Елизабет II, която почина на 8 септември на 96-годишна възраст. Нейното име e с 4,3 млн. месечни търсения.

Едно от събитията, които привлякоха медийното внимание през 2022, беше разводът на американската футболна звезда Том Брейди и бразилския супермодел Жизел Бюндхен. Раздялата им донесе на спортиста търсения от 4,06 млн. месечното, което го постави на четвърто място в класацията.

С появата си на Met Gala Ким Кардашиян събра погледите с тоалета си. Тя носеше рокля, принадлежала на Мерилин Монро, а това на свой ред успя да предизвика голям обществен интерес. Появата на Ким с тоалета на холивудската легенда успя да ѝ донесе средно 3,7 млн. месечни търсения в Google, което класира собственичката на бранда SKIMS на пето място.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg