Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Това са най-готините свекърви в зодиака

Да имаш добра свекърва е цяло богатство. Ето кои зодии, според астролозите, са най-готините свекърви:
Рак
Тя е изключително грижовна и мила към хората. За нея е важно семейството да е здраво и щастливо, останалото не я интересува. Можете да й споделяте лични проблеми, най-малкото ще се постарае да ви разбере и да ви даде съвет. Но иначе няма да ви притеснява по никакъв начин. Само бъдете внимателни, защото е много чувствителна. Задължително я поздравявайте на всеки празник.
Вижте още: Зодиите, които никога НЕ прощават
Везни
За нея най-важни са хармонията, топлите отношения и разбирателството. Тя никога няма да ви нагруби, ако сама не я предизвикате. Тя е мила, ще се държи отлично с вас и ще ви разбира. Дори да се разделите с мъжа си, нищо чудно с нея да останете в чудесни приятелски отношения. Само внимавайте с езика! Тези жени не понасят цинизми. Не се и шегувайте в неподходящи моменти, защото понякога няма да разбира хумора ви.
Стрелец
Ако имате свекърва от тази зодия, то можете да се разбирате чудесно с нея. Важното е просто да се вслушвате в аргументите й или поне да се преструвате, че го правите. Тя няма да се интересува от подробни детайли за отношенията ви със сина й. Нито пък ще прави интриги и ще се бърка. Помнете едно – дори да каже нещо, което ви прозвучава обидно, тя не го мисли! Просто на тази зодия й липсва тактът.
 
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg