Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Това ли са двете финалистки в “Ергенът”? (СНИМКИ и ВИДЕО)

Още с излъчването на пилотния епизод на “Ергенът”, зрителите започнаха да гадаят коя ще е голямата победителка във втори сезон на риалити формата. Участничка от първия сезон, Благовеста, пък издаде, че този сезон завършва благополучно и Евгени Генчев наистина среща любовта в Турция.
Вижте още: Няма да познаете Габи от „Ергенът“ преди корекциите (СНИМКИ)
Разбира се, догадките започнаха да валят като майски дъжд. Мнозина твърдят, че според слухове и вътрешна информация на финал щели да се борят нежната Айлин и сексуалната Ирина.

View this post on Instagram

A post shared by Aylin Bobeva 🌹 (@aylinbobeva)

View this post on Instagram

A post shared by 🔈Ирина Карабаджак- Ергенът сезон 2 (@fox_iren)

Дали обаче Ирина е тази, която ще спечели сърцето на Евгени? Изглежда, че отговорът е „да“ и за това сякаш се издаде Теа Минкова, приятелката на Наум Шопов. Тя публикува клип, в който става ясно, че с половинката ѝ ще гледат първия епизод в задушевна домашна обстановка. Компания им правят Евгени и тъмнокоса дама, която наистина доста прилича на Ирина Карабаджак.
„Както и миналия сезон издадоха победителката още преди началото. И пак с неправилен български. Лансирате рускини, украинки, хървати (в Сървайвър), бесарабски българки и т.н. На човек му писва да слуша и гледа“, са част от гневните коментари в социалните мрежи.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg