Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Това ли е мъжът с най-хубаво тяло в „Игри на волята“? (СНИМКА)

Валери Григоров бе един от най-атрактивните мъже в тазгодишното издание на „Игри на волята“. Синът на олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева бе сред фаворитите за титлата, но отпадна при капитанските елиминации преди повече от месец. За жалост на много от феновете му!
Какво да се прави, понякога най-отличаващите се участници напускат формата твърде рано. Но това е част от играта.
След като обаче участва в „Игри на волята“, Валери съвсем се превърна в инфлуенсър в социалните мрежи. Неговите последователи се увеличиха значително, като в „Инстаграм“ те вече наброяват почти 55 хиляди. Доста впечатляващо, няма спор! Благодарение на тези цифри, сега Валери може да рекламира различни продукти и да изкарва немалко пари от славата си.
Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на Валери Григоров, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!
Тези дни той публикува и снимка от залата, където отново демонстрира страхотната си физика. Определено той е мъж, който държи на спорта и иска да е във възможно най-добрата си форма. Което не е изненадващо, имайки предвид, че идва от семейство на спортисти.
Ето каква снимка пусна Вальо тези дни в „Инстаграм“:
 
Снимка: Валери Григоров / Instagram
Е, в случая наистина няма какво да добавим – определено Валери е сред фаворитите за титлата „Най-красиво мъжко тяло“ в „Игри на волята“ за 2022 година!
„Позирам, пазете се“, написа той предизвикателно под снимката във фитнеса.
След отпадането си от формата Валери призна, че е бил в страхотна форма, но не е наблегнал върху решаването на пъзелите, което е ключова част от „Игри на волята“ и е задължително за победата.
Прочетете още: Михаела от „Игри на волята“ показа красиво гадже (СНИМКИ)
Иначе със сигурност зрителите ще запомнят Валери и с нещо друго – любовната му драма с танцьорката Мирела. Те бяха в едно племе, заедно с бившия приятел на Мирела, като в един момент отношенията в това „трио“ доста ескалираха. Факт е обаче, че за дамите е наистина трудно да устоят на Вальо. И има защо!

The post Това ли е мъжът с най-хубаво тяло в „Игри на волята“? (СНИМКА) appeared first on Хубава жена.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: hubavajena.bg