Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Това ли е краят на сагата? Асприля се похвали пред фен на ЦСКА за бъдещето си (СНИМКА)

Трансферната сага между ЦСКА и бившата суперзвезда на Литекс – Данило Асприля, продължава с пълни сили. Настоящият футболист на Бейтар Йерусалим е на подготвителен лагер в България, като от известно време е решил да се присъедини към местния гранд.
Той има договор с израелския тим до следващия сезон, след като през 2022-а подписа за две години. Идеята бе да напусне сега като свободен агент, но щом ръководството разбрало, че той иска да се присъедини към ЦСКА, отказало да го пусне без пари. 
Последните информации
Последваха разнопосочни данни, че опитният таран се отказал от „червените“ и се насочва към Колумбия, но това всъщност било пореден трик от негова страна. 
Така в крайна сметка не стана ясно дали ЦСКА ще плати желаната от Бейтар откупна сума от 200 000 евро за правата на 34-годишния футболист. Вчера обаче под публикация на Стойко Сакалиев попадна чат с участието на Асприля.

Според написаното Данило отвръща със „сърца“ на интереса от ЦСКА, за който споделя фен на „червените“. В допълнение Асприля отговаря категорично: „Аз ще се присъединя към ЦСКА“, на въпрос дали той ще го стори след голямата драма около неговото име. 
Вижте какво се очертава бъдещето на Дюкенс Назон!

Video edited on Kapwing

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg