Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Това е най-стриймваната песен в Spotify през 2022 (ВИДЕО)

Песента „As It Was“ на Хари Стайлс е най-стриймваната в Spotify през 2022 г. Бившият член на групата One Direction успя да победи Ед Шийрън, Дрейк и Тейлър Суифт. Парчето му е на първо място и в платформата Deezer. Класацията на Apple пък оглави Джъстин Бийбър със „Stay“.
Хари Стайлс каза, че хитът му е за метаморфоза. В него той разсъждава за самотата, израстването и продължаването напред.
„As It Was“ е стриймвана в Spotify 1,5 милиарда пъти през годината. Това би трябвало да донесе на певеца и сътрудниците му около 1,5 милиона британски лири от авторски права.

Най-популярният изпълнител в Spotify през годината за трети пореден път е пуерториканецът Бед Бъни, главно благодарение на албума „Un Verano Sin Ti“.

На второ място в световната класация на песните за 2022 г. е „Heat Waves“ на Glass Animals. Трета е „Stay“ на Джъстин Бийбър и Кид Ларой. Следват „Me Porto Bonito“ и „Titi Me Pregunto“ на Бед Бъни. На шесто място е „Cold Heart“ на Елтън Джон и Дуа Липа.
В глобалната класация на изпълнителите на Spotify на второ място е Тейлър Суифт. Дрейк е трети. Четвърти е Уикенд. Кей-поп групата BTS е пета. Шести е Ед Шийрън. Хари Стайлс е седми.
При албумите след „Un Verano Sin Ti“, е „Harry’s House“ на Хари Стайлс. Трети е „Sour“ на Оливия Родриго. Четвърти е „=“ (Equals) на Ед Шийрън. След него е Доджа Кет с „Planet Her“.
 
Източник: БТА
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg