Тибо Вион: ЦСКА е голям отбор с история, която ние продължаваме да пишем

Един от най-постоянните играчи на ЦСКА – Тибо Вион, коментира как се чувства по време на престоя си в 31-кратния шампион. Той определи „червените“ като голям клуб и изрази надежди, че ще триумфират за титлата в Първа лига.
След пристигането си на „Българска армия“ французинът има на сметката си изиграни 79 мача за родния гранд. В тях той записва 2 гола и 10 асистенции. Ролята му е универсална – в различни периоди той се състезава като краен бранител, полузащитник и дори крило. Най-полезен обаче е в центъра на игрището. 
„България е добра, живея в столицата. София е хубав град, в който имаш много възможности. Можем да отидем с децата на басейн или планина през лятото или пък вършим нещо друго интересно“, коментира Вион пред френския „Culture Grenat“. Той обърна и специално внимание на ситуацията в ЦСКА.
„Що се отнася до футбол, ЦСКА е голям отбор с история в България. Това е европейски клуб, който в миналото винаги е бил много успешен в международните надпревари. Ние също влизаме две години поред в групите. Първо в тези на Лига Европа, а след това и на Лигата на конференциите.
Тази година пак играхме плейофи, което е достоен резултат за нас. ЦСКА е велик отбор с много трофеи и славно минало. Целим се високо. Надявам се, че ще продължим да пишем история, че ще играем отново в Европа, както и че ще спечелим титлата в България“, завърши той.
Междувременно Вион засвидетелства желанието си да продължи да се състезава за „армейците“. Той преподписа договора си с клуба. Ето за колко време французинът остава на „Армията“

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg