Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Терените отново "обсебиха" Стоилов след мач на Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана много доволен от показаната игра от неговите възпитаници при категоричния успех в Кърджали. 
„Сините“ записаха едно от най-силните си представяния през този сезон и с превъзходната си игра в атака продължиха серията си от 5 месеца без поражение далеч от дома. 
Терени, терени, терени… 
Стоилов сподели, че победата е изключително важна за неговия отбор, но в същото време похвали домакините за професионалното отношение, което са демонстрирали към провеждането на срещата. 
„Наистина успешен следобед – добра победа срещу стойностен и стегнат отбор. В паузата влизаме в добро настроение и, с оглед показаното на терена, заслужено спечелихме. През първото полувреме стояхме по-добре, имахме повече ситуации. Благодаря на Арда за отличните условия за футбол. Има стадиони, където отиваме и може да се полива теренът, но не го правят, за да имат предимство. В Арда се опитват да работят по европейски модел“, каза Мъри след срещата. 
„Беше важна победата. Имахме горе-долу подобни мачове, но сега успяхме да си реализираме положенията“, допълни относно играта Стоилов. 
Разиграха ли се бразилците в Левски? 
Рикардиньо и Роналдо вкараха голове, а Уелтън се отчете с асистенция за победата с 3:0 в Кърджали. Стоилов обаче похвали целия отбор, без да отличава индивидуалното представяне. 
„Целият отбор напипва ваксата. Това им е задачата – да вкарват голове. С подобряването на терените, играчите ще имат повече възможности да покажат техническия си арсенал. Имаше по-добра организация както в средата на терена, така и в защита“, споели Стоилов. 
4 поредни сухи мрежи за Левски
Защитата на „сините“ изглежда също достига своя пик, след като отборът записа поредна суха мрежа през 2023 година. Стоилов обаче очаква още по-добра игра. 
„Стабилна защита имаме, но това не е максимумът на тези играчи. Има накъде да се развиваме и градим. Не може да имаш трима национални състезатели и да се притесняваш дали ще играят добре. Задължени са да играят добре. Важно е да запазим колективните действия на терена“, каза той. 
250 мача в родния шампионат за Стоилов
Победата в Кърджали е още по-сладка за Мъри, който вече има 250 мача в родния елит. Самият той обаче е научил за постижението си едва вчера, и то от собственика на тима. 
Оттук е започнало всичко – от моята родина. Единственото, което не ми харесва, е, че има месеци, в които терените са ужасни. След паузата ще се подобри всичко. Лично аз се радвам, че съм достигнал до 250 мача – не знаех, че съм стигнал до толкова срещи, Сираков ми каза вчера“, завърши Стоилов. 
И, докато бразилците определено записаха отличен двубой в Кърджали, един от българските футболисти стана играч №1 в мача (вижте кой е той в линка). 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg