Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тенис НА ЖИВО: Григор Димитров – Тейлър Фриц 3:6, 7:5, 1:0

Гордостта на България в тениса – Григор Димитров е на крачка от значим финал след над 5 години. Гришо ще се изправи срещу Тейлър Фриц в полуфинален мач от турнира ATP 250 в Женева. По програма двубоят ще стартира най-рано в 15 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.
ВИЖТЕ КЪДЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПОЛУФИНАЛА ДИМИТРОВ-ФРИЦ
ПЪРВИ СЕТ
0:1 – Фриц спечели първи подаването си. Американецът бе страхотен на уинърите си и остави само 1 точка на Григор в гейма.
0:2 (ПРОБИВ) – Силните сервиси на Григор успяха да затруднят максимално Фриц. Играта по правата на българина бе страхотна, като двамата професионалисти стигнаха и до чудесно разиграване. Двойна грешка на Димитров обаче направи резултата 30 равни. Фриц стигна до брейк пойнт, но Григор не допусна американеца д пробие.
След няколко “deuce” ситуации двамата продължиха да разиграват умело и да радват публиката. Димитров залагаше на форхенда си, а Фриц на своята енергия и добра работа с крака. На Григор му се наложи да спасява втори брейк пойнт, а мощните му удари продължаваха да затрудняват опонента му. Още една двойна грешка на българина обаче позволи на Фриц да пробие и вземе гейма.
0:3 – Гейм на 0 за Фриц.
0:4 (ПРОБИВ) – Двамата тенисисти сътвориха поредно страхотно разиграване при подаване на Димитров. Геймът бе завързан до самия му край. Григор се добра до “advantage”, но третата му двойна грешка в мача му попречи да затвори гейма. Последва нов шанс пред Фриц да пробие и той не сгреши.
1:4 (ПРОБИВ) – Пореден гейм, който бе изпълнен с много добри отигравания и от двамата опоненти. Григор обаче показа малко повече енергия от Фриц и съумя да пробие за пръв път в мача.
2:4 – Отново Григор имаше проблеми с ретурите заради коварните топки на американеца. В крайна сметка българинът спаси 2 опита за пробив и по този начин те станаха цели 4 в мача за него към момента. В крайна сметка, родният тенисист показа постоянство и успешно затвори подаването си.
2:5 – Фриц не остави никакви шансове на Григор, реализирайки два аса (общо 6) и бързо затвори гейма на нула.
3:5 – Григор записа първия си ас и след още едно чудесно разиграване успя да остане в сета. Той се нуждае от задължителен пробив, ако иска Фриц да не го затвори.
3:6 – Българинът започна добре, повеждайки с 30:15 и увеличи шансовете си за пробив. Фриц обаче бързо навакса с чудесни удари по правата и успя да затвори сета в своя полза.
ВТОРИ СЕТ
1:0 – Подаванията на Григор продължиха да радват феновете на тениса. Двамата тенисисти направиха пореден зрелищен гейм. Добрите изяви на Григор на мрежата му донесоха успех и той успя да спечели първото разиграване за сета.
1:1 – За съжаление, колебливият в първия гейм Фриц не остави шансове на родния тенисист за ранен пробив в сета. Добрите ретури на американеца изравниха резултата отново.
2:1 – За пореден път Григор спаси брейк пойнт (негов 9-ти в мача). Веднага след това той се приближи до затварянето на гейма и успя да го направи в типичния си стил, залагайки на форхенда и играта на мрежата, за да измори максимално Фриц.
2:2 – Геймът започна с пълна доминация на Фриц. Американеца започна да влага много сила в сервисите, което затрудни Григор и бързо затвори гейма на 15.
2:3 (ПРОБИВ) – Пета двойна грешка на Григор наклони везните в полза на Фриц, който проби за пръв път в сета. Американецът изглеждаше като по-свежия през целия гейм и успя да се възползва от това и да поведе.
2:4 – Фриц затвърди пробива си с много силни удари по правата, използвайки своя бекхенд. Сервисите му продължиха да изтощават Гришо и американецът затвори на 15.
3:4 – Отново сервисите на Григор се оказаха решаващ фактор в гейма. Българинът изпълни няколко мощни такива, които затрудниха ретурите на Фриц.
4:4 (ПРОБИВ) – Димитров съумя да се добере до позиция, в която да пробие съперника, но Фриц спаси брейк пойнта. Веднага след това Гришо получи нов шанс и стигна до авантаж по-брилянтен начин успя да пробие, след като на няколко пъти Фриц се опита да го хване неподготвен на мрежата. 
5:4 – Пореден гейм, в който двамата тенисити създадоха зрелище. Битката в него бе ожесточена, но в крайна сметка, Григор успя да затвори гейма и се нуждае от още един пробив за да изравни в сетовете.
5:5 – Фриц продължи да залага на силните си сервиси и за пореден път това му донесе късмет. Американецът не позволи на Григор да сложи точка на спора в гейма.
6:5 – Седма двойна грешка за малко да обърка плановете на Григор, но българинът успя да се добере до гейм пойнт, а след грешка при ретура на Фриц Димитров спечели подаването си на 30.
7:5 (ПРОБИВ) – Брилянтен бекхенд даде два брейк пойнта за българина, но той се нуждаеше само от един, за да затвори сета в своя полза.
ТРЕТИ СЕТ
1:0 – Изглежда напрежението си каза думата и мощните сервиси на Григор продължиха да затрудняват Фриц. Българинът стигна до цели 3 гейм пойнта, американецът върна два, но в крайна сметка Димитров успешно затвори първото подаване за третия сет. 

ПРЕДИ МАЧА
Григор Димитров е под 33 в световната ранглиста. Гришо достигна до предпоследното стъпало в турнира, след като елиминира последователно Роберто Баена и Кристофър О’Конъл
Фриц е под №9 в света. Именно той е считан за фаворит в днешния им сблъсък.
Двамата ще се изправят един срещу друг за втори път. Преди четири години Димитров загуби от него в Мадрид след два тайбрека. Сега Гришо ще се опита да го върне на американеца.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg